4 Petua Ringkas Menaikkan Seri Pengantin

Cincin Perkahwinan

Pastinya ramai wanita yang ingin berkahwin, mengimpikan wajah yang berseri-seri semasa di hari bahagia. Kami sediakan 4 Petua Ringkas Menaikkan Seri Pengantin untuk mereka yang sekarang sedang menghitung hari-hari bahagia.

 

close-up portrait of a beautiful sleeping baby on white

  1. Tidur yang mencukupi

Anda dinasihatkan untuk mendapatkan tidur yang mencukupi terutama beberapa hari sebelum menjelang hari bahagia. JANGAN bangun lewat. Bangun seawal 6 pagi. Pastikan anda menghirup udara pagi selama 5 – 10 minit. Namun jangan lupa untuk tidur dengan cukup selama 6-7 jam sehari.

File 05-04-2016, 10 37 42 PM

2. Luang kan masa untuk lakukan facial

Lebih kurang sebulan sebelum menjelang hari bahagia, bakal pengantin perempuan digalakkan untuk melakukan facial di pusat kecantikan yang berdaftar. Kami menyediakan pelbagai Facial Treatment yang bersesuaian dengan kulit setiap pelanggan kami. Bagi mereka yang wajah yang berparut dalam, boleh cuba Scar Treatment kami yang akan membantu untuk merawat kembali parut yang dalam tersebut.

Dapatkan HARGA ISTIMEWA Scar Treatment Facial untuk yang terawal sahaja!

 

beverages-4

3. Minum air putih secukupnya

Minum segelas air selepas bangun  tidur, sebelum gosok gigi, kerana untuk pengetahuan anda semua, air tersebut dapat mencuci dalaman serta membantu melancarkan perjalanan darah dimana akan membantu menaikkan seri wajah

File 25-05-2016, 5 03 22 PM

4. Lakukan Spa Pengantin

Beberapa minggu serta seminggu sebelum menjelang hari bahagia anda, setiap bakal pengantin digalakkan untuk memanjakan diri anda di Spa. Untuk mendapatkan urutan badan serta Facial Treatment khas, kami menyediakan pelbagai jenis pakej rawatan khas untuk anda.

Klik www.tinispa.com.my. untuk senarai rawatan serta harga

8 Teknik Mudah Hilangkan Dagu Berlapis

8 TEKNIK MUDAH HILANGKAN DAGU BERLAPIS

Ingin Wajah Runcing Dan Nyahkan Dagu Berlapis Dengan Mudah? Jangan risau, kami ada TEKNIK yang sangat RINGKAS dan dapat menghilangkan dagu berlapis dengan PANTAS dan PRAKTIKAL. 

Cuba 8 Teknik untuk hilangkan dagu berlapis ini dengan konsisten supaya dapat hasil yang diidamkan.

1.  Berdiri tegak, angkat kepala memandang atas hingga dagu pun terangkat. Tutupkan bibir, mulut muncung sehingga otot pipi dan dagu rasa ditarik. Bertahan selama 10 saat. Kembali kepada keadaan berdiri. Ulang sebanyak 10 kali.
timthumb

2. Berdiri tegak, tundukkan kepala, mula buat gerakan ikut pusingan jam. Ulang 5 kali dan 5 kali lagi ikut arah jam yang sebaliknya.

 

Neck-roll-exercise-to-help-lose-double-chin-fast

 

3. Berdiri tegak, tutup mulut rapat, tarik bibir seperti tersenyum lebar. Lakukan sampai otot rahang dan dagu rasa ditarik. Bertahan selama 10 saat. Ulang sebanyak 10 kali.

 

How-To-Reduce-Double-Chin-quick

 

 

4.  Kunyah gula-gula getah

Gerakan gula-gula getah akan membuat otot rahang dan juga otot dagu bekerja lebih keras. Namun, pastikan anda pilih tanpa gula agar tidak menjejaskan gigi.

 

105800

 

5.  Menguap

Ketika menguap, otot mulut, dagu, dan leher juga akan ditatik sehingga mampu membakar lemak di pipi dan dagu. Oleh itu, tidak ada salahnya jika anda melakukan gerakan menguap meskipun sedang tidak mengantuk.

 

Wonder-35-Yawn-Static-Image

 

DAPATKAN PROMOSI INDIBA DENGAN HARGA ISTIMEWA DISINI!

6.  Urutan

Urutan lembut yang dilakukan setiap hari dapat membantu menegangkan wajah anda. Urutan dimulakan dari hujung leher, bawa ke dagu  hingga rahang. Semasa mengurut bahagian bawah dagu yang berlemak, arahkan urutan ke luar dengan gerakan searah.

 

032dfa8a0eaf915adb3c198f140acb3e

 

7.  Senaman bola tenis

Letakkan bola tenis di antara dagu dan leher. Kepit dengan kuat gunakan dagu selama 10 saat, kemudian kendurkan selama 5 saat. Ulang 10 kali.

 

aid60533-728px-Lessen-a-Double-Chin-Step-10-Version-9

 

8.  INDIBA Face Lift Treatment

INDIBA merupakan peranti perubatan yang menggalakkan lipolisis dan membakar lemak di bawah dagu dengan berkesan. Selain itu, ia mengaktifkan sel untuk menghasilkan kolagen dan elastin sekaligus membuatkan kulit wajah tegang dan tidak mengelambir ke bawah. Ini membuatkan wajah kelihatan runcing.

 

did you know- (4)

 

dagu berlapis tinispa indiba dagu runcing

 

double chin dagu berlapis dagu runcing indiba tinispa

 

 

DAPATKAN PROMOSI INDIBA DENGAN HARGA ISTIMEWA DISINI!

 

did you know- (3)

Dengan teknologi yang dipatenkan dan terbukti secara klinikal, ia adalah setakat penyelesaian kecantikan yang terbaik dalam menyediakan kesan estetik yang besar dalam rawatan muka dan juga rawatan badan.

HUBUNGI kami dengan SEGERA untuk mendapatkan harga ISTIMEWA. Hanya untuk 50 orang yang terawal sahaja.

Hubungi kami di :
Tini’s Spa Shah Alam 03-55235718
Tini’s Spa Ampang 03-42701292
WhatsApp 019-3129606

5 Cara Mudah Mengempiskan Perut Buncit

Siapa tak nak tubuh badan yang cantik dan langsing? Perempuan selalu inginkan tubuh badan yang cantik namun sering tersalah cara pemakanan serta melakukan perkara yang makin mengemukkan badan.

Kami ingin kongsikan dengan anda 5 cara mudah mengempiskan perut buncit.

  1. PILIH MAKANAN YANG BETUL

food-pyramid

Makan ikut sistem piramid makanan yang betul. Dari sistem piramid tersebut anda akan mula makan makanan yang seimbang untuk pemakanan seharian anda.

2. MAKAN BANYAK BUAH

FRUITS

Amalkan makan buah-buahan terutama sebelum makan. Sebagai contoh betik, belimbing dan sebagainya.

3. ELAKKAN MAKAN MAKANAN RINGAN

 

JUNK FOOD

Makanan ringan sebenarnya mengandungi garam atau gula yang tinggi sekaligus mengakibatkan badan anda susah untuk kurangkan berat. Elakkan untuk makan makanan tersebut

4. KURANGKAN MAKANAN TINGGI PROTEIN

TEMPECuba kurangkan makanan tinggi protein seperti ikan, tempe,tauhu dan daging.

5.HADKAN MAKANAN TINGGI KARBOHIDRAT

riceElakkan terlebih makan nasi, kentang, ubi dan lain-lain. Namun, jangan langsung tinggalkan makanan karbohidrat kerana badan kita masih perlukannya sebagai sumber tenaga. Jika berlebihan, kemungkinan perut buncit adalah sangat tinggi!

 

6. RAWATAN PELANGSINGAN INDIBA

Rawatan terbaru dari Tini’s Spa ini bukan sahaja mampu mencairkan lemak di bawah kulit, tetapi juga terbukti secara klinikal mengurangkan lemak visceral yang membaluti organ penting badan. Berikut merupakan kelebihan program pelangsingan Indiba:

  • Mencairkan lemak dengan berkesan
  • Menegangkan kulit dengan menggalakkan penghasilan kolagen
  • Menyahkan air berlebihan dalam badan (water retention)
  • Mengurangkan selulit
  • Memudarkan kesan regangan dengan ketara (stretch marks)

 

tinispa testimoni tummy contouring1

Sempena pelancaran rawatan terbaru ini, kami menjemput 50 orang pertama yang benar-benar ingin selesaikan masalah perut buncit, untuk nikmati HARGA PROMOSI SEMPENA PELANCARAN RM240 SAHAJA.

Anda boleh klik link di bawah dengan segera sebelum promosi ini tamat

www.wasap.my/60193129606/INDIBA

www.wasap.my/60193129606/INDIBA

www.wasap.my/60193129606/INDIBA

Atau

Whatsapp <INDIBA> ke 019-3129606

Atau

hubungi Tini’s Spa berhampiran anda

Ampang 03-4270 1292

Shah Alam 03-5523 5718

untuk sebarang pertanyaan sebelum tawaran ini ditutup.

 

indiba tummy contouring tinispa

Kembalikan keremajaan anda semula

“Malu rasanya bila orang tegur selulit kita. Muka kita pun ada kedut-kedut. Rasa  macam nak gosok je pakai iron baju tu. Dagu berlapis lagi. Bukan nya baby lagi nak berlapis-lapis dagu ni. Puas lah tutup sana sini dagu dengan selulit-selulit ni. Itu tak campur dengan rambut gugur lagi. Apa yang patut saya buat ni?”

Tinispa ingin memperkenalkan rawatan terbaru kami iaitu INDIBA® Deep Beauty, teknologi yang dipatenkan dan menjana sistem proionik yang menjana proses biologi di dalam sel.

RAWATAN INDIBA

RAWATAN WAJAH

maxresdefault
– Anti-penuaan
– Lingkaran gelap bawah mata
– Dagu Berlapis
– Leher dan DÉCOLLETÉ

RAWATAN RAMBUT

hair-loss-male-balding
– Botak
– Keguguran Rambut
– Pencegahan serta penjagaan

RAWATAN BADAN

3357895_orig
– Breast Lifting
– Lengan Menggeleber
– Abdomen
– Punggung
– Selulit

DAPATKAN BAUCER PROMOSI INDIBA® DEEP BEAUTY SEKARANG!

 

KEBAIKAN INDIBA® DEEP BEAUTY

– Membentuk wajah untuk lebih runcing
– Mengurangkan lapisan berlapis
– Mengurangkan garis halus dan kedutan sekitar mata dan wajah
– Mencantikkan mata dengan kurangkan ‘droopy eyes’
– Menganjalkan dan meremajakan kulit
– Menghilangkan selulit
– Membentuk badan dengan baik

TESTIMONI INDIBA® DEEP BEAUTY

thigh contouring and skin firming stretch mark reduction stretch mark reductionabdominal reshaping hips, abdomen and thigh contouring abdomen reshaping and volume reduction reduction of wrinkles and lines reduction of wrinkles and loose skin

DAPATKAN BAUCER PROMOSI INDIBA® DEEP BEAUTY SEKARANG!

5 Langkah Menetapkan Matlamat Hidup

Tahun baru menjelma lagi. Selamat tahun baru kami ucapkan buat semua pembaca. Asal tahun baru je, kita buat azam tahun baru dan matlamat. Tetapi, adakah kita mencapai apa yang diinginkan?

Ambil sedikit masa untuk renung kembali tahun lepas, apa yang tercapai dan apa yang boleh diperbaiki. Matlamat hidup sangat penting untuk memastikan kehidupan lebih bermakna dan fokus.

goal

Di sini kami kongsikan tips dan kaedah untuk mencapai setiap matlamat. Kita pecahkan kepada 5 langkah mudah.

  1. Tetapkan matlamat yang ingin dicapai.

Perkara ini paling mudah dilakukan. Anda cuma perlu tanya, “Apa yang ingin saya capai dalam 1 tahun, 5 tahun dan 10 tahun? Jika anda tidak tahu di mana hendak bermula, pilih 1 matlamat untuk  perkara di bawah

  • Kesihatan
  • Kekayaan/ simpanan
  • Hubungan
  • Kerohanian

Matlamat yang baik haruslah spesifik, boleh diukur, diberi tempoh dan realistik.

Contoh matlamat yang lemah:

Saya ingin menurunkan berat badan.

Contoh matlamat yang baik:

Saya ingin menurunkan berat badan sebanyak 5kg sebelum April.

Haaaa, senang je kan? Sekarang cuba tuliskan matlamat yang ingin anda hajatkan.

Diskaun RM50 untuk pakej pelangsingan, klik di sini.

Pakej pelangsingan klik di sini.

tslim

2. Pecahkan kepada pelan tindakan yang mudah dan ringkas untuk dicapai.

Setiap matlamat mungkin terlalu ‘besar’ untuk dicapai namun ianya akan semakin mudah dilaksanakan jika dipecahkan kepada bite-size action plan atau pelan tindakan.

Contoh pelan tindakan:

a) Kawal kalori permakanan kpd 1200kcal sehari.

b) Bersenam 7 minit setiap pagi sebelum mandi.

Pelan tindakan ini merupakan ‘jalan-jalan’ menuju ke destinasi anda.

exercise tinispa

3. Tulis matlamat anda.

Matlamat yang tidak ditulis hanyalah mimpi di siang hari. Jika matlamat itu benar-benar bermakna untuk anda, pastikan anda tulis dan tampal di tempat yang anda boleh lihat setiap hari. Dengan menulis, anda memberitahu minda separa sedar anda untuk bekerja ke arah mencapainya. Dan tahukah anda, minda separa sedar kita sangat berkuasa?

Di sini kami sertakan goal setting template untuk kemudahan anda. Anda cuma perlu print, tulis dan tampal di tempat yang anda sering nampak, contohnya di pintu almari atau di work station anda.

goal setting tinispa

4. Sentiasa ingat matlamat anda.

Sekarang, destinasi dan perjalanan ke sana sudah pun jelas. Pastikan anda fokus untuk sampai ke sana. Sentiasa ingatkan diri dengan matlamat yang ingin anda capai. Antara tips untuk mengingati matlamat anda:

  • Kelilingi diri anda dengan rakan-rakan yang sentiasa menggalakkan anda untuk ke arah matlamat tersebut.
  • Tulis dan tampal kertas matlamat supaya anda boleh review setiap hari, terutamanya pada sebelah pagi.
  • Letakkan sebagai desktop background jadi setiap kali anda ON laptop, anda pasti melihat matlamat tersebut.

goals tinispa

5. Buat 1 aktiviti yang mendekatkan anda dengan matlamat anda setiap hari.

Pastikan anda membuat 1 aktiviti yang membawa anda semakin dekat kepada matlamat anda, tak kira 10 minit atau 2 jam sehari. Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit dan yang penting ia menjadi tabiat yang membina. Tanpa anda sedari, anda sudahpun mencapai matlamat tersebut! Jika anda mencapainya, ambil masa untuk pat your back dan hadiahkan diri anda sendiri dengan kemenangan tersebut. Antaranya boleh belanja diri sendiri aiskrim sedap ^_^, tengok wayang atau urutan di spa.

Sekarang masih belum terlambat untuk goal setting, jadi apa kata anda mulakan hari ini dengan langkah-langkah mudah ini. Semoga anda mencapai apa yang diimpikan.

 

============================================

HAPPY HOUR DI TINI’S SPA

Diskaun 50% untuk semua rawatan di Tini’s Spa.

Hari Isnin-Khamis, 10 am – 2 pm sahaja.

Temujanji awal diperlukan. Hubungi Tini’s Spa Ampang 03-4270 1292 atau

Tini’s Spa Shah Alam 03-5523 5718 untuk tempahan.

Atau klik di sini —-> HAPPY HOUR @ TINI’S SPA.

happy hour Tinispa

 

7 Idea Hadiah Hari Ibu

 

Apabila tiba Hari Ibu a.k.a. Mother’s Day saban tahun, mungkin ada di antara kita kehabisan idea tentang hadiah yang nak diberikan kepada insan yang paling istimewa dalam hidup kita ni kan. Ye lah, bukan apa, tak tahulah, sama ada ibu suka ke tidak tudung yang kita berikan tahun lepas. Macam dah ada je warna biru yang kita bagi tu.. Alahai..

Jadi untuk memudahkan kerja puan-puan yang sememangnya mementingkan kualiti masa, kami sediakan 7 idea bernas hadiah Hari Ibu, tinggal nak pilih sahaja.

1) Jambangan Bunga Kegemaran

Sebagai anak mithali, kenali bunga yang paling digemari ibu. Adakah bunga lili, bunga mawar atau orkid? Jika ibu meminati gardening, kami cadangkan hadiahkanlah koleksi tanaman yang paling beliau minati. Mugkin cactus atau orkid? Pasti hati ibu berbunga dan ingat kamu sentiasa apabila tanamannya berbunga.

Hadiah Hari Ibu Bunga Orkid - Tini's Spa

2) Tudung Atau Shawl Kesukaan

Kali ini pastikan betul-betul tudung/ shawl/ jubah yang ibu gemari. Adakah ibu sukakan shawl gaya chic umpama Duck Scarf atau simple seperti Naelofar? Atau yang glamour bling bling bak fesyen Ariani dan Fareeda? Atau Jika pilihan kita kena dengan taste ibu, barulah hatinya gembira.

Hadiah Hari Ibu Shawl - Tini's Spa

3) Masak Masakan Kegemaran Ibu

Hadiah ini lebih kepada berbentuk pengalaman indah untuk ibu ingat sampai bila-bila. Jika ibu minat Rendang Tok, ambil inisiatif untuk masak rendang walaupun bukan musim raya. Tambah lagi dengan kata-kata manis, “hari ini saya masak rendang tok ni khas untuk mak untuk meraikan Hari Ibu“, dengan harapan redang tok tu sedaplah! Hehehehehe

Hadiah Hari Ibu Masakan - Tini's Spa

Hadiahkan ibu tersayang dengan rawatan spa menenangkan sempena HARI IBU.

Dapatkan baucer rawatan spa SEKARANG!

4) Berkelah Bersama Cucu

Cadangan ini juga lebih kepada pengalaman di mana kita rancang a simple picnic dengan anak dan cucu ibu. Lebih indah jika ada acara memotong kek comel untuk ibu.

Hadiah Hari Ibu Picnic Berkelah - Tini's Spa

5) Set Rawatan Wajah

Semua ibu ingin kelihatan 10 tahun lebih muda dari usia mereka. Dengan rutin penjagaan kulit betul dan teratur, impian ibu bakal menjadi kenyataan. Kami ingin mencadangkan produk yang kaya dengan Peptida untuk menjana kolagen dan menganjalkan kulit, supaya garis-garis halus semakin berkurangan di sekitar mata dan mulut ibu.

Hadiah Hari Ibu Rawatan Muka Facial - Tini's Spa

 

*Gambar ini menunjukkan testimoni pelanggan Tini’s Spa yang mengunakan MAP-15 Regenerator dari Dermalogica selama 3 hari. Face Mapping PERCUMA disediakan untuk semua jenis masalah kulit anda.

6) Hi-Tea

Haaaa ini cadangan untuk puan-puan yang tidak punya masa untuk memasak atau merancang acara berkelah dan ada bajet lebih untuk hi-tea di hotel terpilih. Survey dulu harga dan buffet spread yang menarik di hati ibu. Ambil masa menikmati makanan sambil bercerita nostalgia lama bersama ibu.

Hadiah Hari Ibu buffet makan - Tini's Spa

 

7) Rawatan Spa

Jika anda inginkan masa menyendiri berdua bersama ibu, maka rawatan spa adalah yang paling ideal. Ambil masa untuk merehatkan dan memanjakan tubuh badan bersama insan teristimewa dalam hidup kita. Bilakah kali terakhir anda menghadiahkan sesi urutan aromaterapi yang melegakan atau sesi facial yang menyegarkan untuk ibu tersayang? Di Tini’s Spa, kami bukan sahaja menawarkan rawatan menghilangkan stress, rawatan spa dan facial, malah kami juga memudahkan proses menghadiahkan untuk insan teristimewa ini.

Klik di sini untuk mendapatkan baucer rawatan spa atau facial sebagai hadiah untuk ibu anda.

 

Apa pun pilihan hadiah anda, kami pasti ibu tetap menghargai pilihan tersebut. Sebagai anakanda, tanggung jawab kita ialah untuk menenangkan hati ibu setelah segala jasa dan bakti telah beliau korbankan sejak kita kecil lagi. Kini tiba giliran kita menabur bakti untuk insan bergelar IBU selagi nyawa dikandung badan.

Hadiahkan ibu tersayang dengan rawatan spa menenangkan sempena HARI IBU.

Dapatkan baucer rawatan spa SEKARANG!


Promosi Hari Ibu: Mother & Me At Tini’s Spa

Aromatherapy Massage + Relaxing Masque Untuk 2 Orang

KINI RM340 sahaja. 

Klik gambar untuk beli baucer. Baucer sah sehingga 1 tahun selepas tarikh pembelian.

Mothers day Tinispa

5 Cara Mengekalkan Pekerja Terbaik Anda

“When employees are happy, they are your very best ambassadors” -James Sinegal.

kerjasama teamwork pasukan Tinispa

 

Pemilik perniagaan dan organisasi percaya bahawa pekerja dan ahli pasukan kita adalah aset terbesar syarikat. Soalnya, bagaimana langkah mengekalkan pekerja terbaik anda? Berikut merupakan 5 cara mengekalkan pekerja terbaik anda yang dikumpul dari site terkemuka untuk rujukan anda.

Komunikasi

Galakkan komunikasi terbuka di dalam perniagaan/ organisasi anda di antara ahli pasukan dengan pihak pengurusan. Adakan mesyuarat berkala bersama ahli pasukan untuk menggalakkan perkongsian maklumat, maklum balas dan pertanyaan. Kebolehan mereka menyuarakan pendapat dengan bebas merupakan antara kunci utama menentukan keselesaan berkerja.

Kongsikan misi, visi dan matlamat syarikat kepada ahli pasukan supaya mereka merasakan sebahagian daripada organisasi dan secara tidak langsung menjadi ikatan secara mental dan emosional.

group discussion komunikasi Tinispa

Program Latihan dan Pembangunan

Libatkan pekerja anda dengan program latihan dan penambahbaikan untuk mendedahkan kepada kemahiran terkini di pasaran. Buat kebanyakan pekerja, mempelajari kemahiran baru adalah sama penting dengan kenaikan gaji yang mereka terima.

Pastikan Mereka Jelas Tentang Tugas Dan Tanggung Jawab

Tiada yang lebih mengecewakan berbanding mempunyai ahli pasukan yang tidak menjalankan tugas dan tanggung jawab. Tapi tunggu.. Sudahkah anda jelaskan tugas dan tanggung jawab mereka SEJELAS-JELASNYA? Jika prestasi tidak seperti yang dijangkakan, pasti semangat dan moral semakin merudum.

Cara yang paling mudah ialah dengan menyenaraikan KPI (Key Performance Indicators) yang bukan sahaja mudah untuk dipantau, malah mudah juga digunakan untuk proses penilaian kelak,

Fokus Pada Keluarga

Buat kebanyakan orang, keluarga adalah segalanya. Titik beratkan hal keluarga seperti pulang awal setiap Jumaat, ganjaran istimewa buat anak-anak yang berjaya dalam peperiksaan atau benarkan pekerja mengikut waktu anjal, sesuai dengan jadual sekolah anaknya. Ini membuatkan mereka selesa berkerja, asalkan tidak menjejaskan tugasan.

 Penghargaan Berterusan

Penghargaan kepada ahli pasukan tidak terhad kepada wang ringgit semata-mata. Selain kenaikan gaji tahunan, ucapan “Tahniah” dan “Terima kasih” juga memberikan impak yang besar kepada mereka. Antara penghargaan yang lain termasuk tiket wayang hero pujaan atau rawatan spa yang mengasyikkan setelah berjaya menyiapkan projek besar! Sempena Minggu Setiausaha 2015 ini, Tini’s Spa bersama-sama meraikan hari penghargaan istimewa dengan menyediakan hadiah istimewa:

hadiah minggu setiausaha secretaries week 2015 tinispa

Secretary Gift ini dicipta sempena Secretaries Week 2015bukan sahaja untuk Setiausaha, tetapi buat semua pekerja dan ahli pasukan yang berhak menerimanya. Tawaran ini berkahir pada 30 Jun 15.

 

Selain itu, Tini’s Spa dengan berbesar hati ingin menjemput para pemilik perniagaan mahupun organisasi di sekitar Shah Alam, Ampang, Kuala Lupur dan Lembah Klang untuk menyertai Caring Employer Program  bersama Tini’s Spa. Penyertaan syarikat untuk menjadi Caring Employer adalah PERCUMA. Pekerja syarikat berdaftar akan menerima diskaun 10% untuk setiap rawatan dan terdapat baucer hari jadi yang boleh dinikmati sepanjang bulan harijadi. Pekerja hanya perlu menunjukkan Staff ID sahaja. Untuk maklumat lanjut, sila email info@tinispa.com.my atau hubungi Tini’s Spa Shah Alam 03-5523 5718 dan Ampang 03-4270 1292.

Caring Employer Program Benefits faedah pekerja Tinispa

Selamat Hari Setiausaha dan semoga sentiasa maju jaya!

Sumber: www.pridestaff.com, www.forbes.com