Kembalikan keremajaan anda semula

“Malu rasanya bila orang tegur selulit kita. Muka kita pun ada kedut-kedut. Rasa  macam nak gosok je pakai iron baju tu. Dagu berlapis lagi. Bukan nya baby lagi nak berlapis-lapis dagu ni. Puas lah tutup sana sini dagu dengan selulit-selulit ni. Itu tak campur dengan rambut gugur lagi. Apa yang patut saya buat ni?”

Tinispa ingin memperkenalkan rawatan terbaru kami iaitu INDIBA® Deep Beauty, teknologi yang dipatenkan dan menjana sistem proionik yang menjana proses biologi di dalam sel.

RAWATAN INDIBA

RAWATAN WAJAH

maxresdefault
– Anti-penuaan
– Lingkaran gelap bawah mata
– Dagu Berlapis
– Leher dan DÉCOLLETÉ

RAWATAN RAMBUT

hair-loss-male-balding
– Botak
– Keguguran Rambut
– Pencegahan serta penjagaan

RAWATAN BADAN

3357895_orig
– Breast Lifting
– Lengan Menggeleber
– Abdomen
– Punggung
– Selulit

DAPATKAN BAUCER PROMOSI INDIBA® DEEP BEAUTY SEKARANG!

 

KEBAIKAN INDIBA® DEEP BEAUTY

– Membentuk wajah untuk lebih runcing
– Mengurangkan lapisan berlapis
– Mengurangkan garis halus dan kedutan sekitar mata dan wajah
– Mencantikkan mata dengan kurangkan ‘droopy eyes’
– Menganjalkan dan meremajakan kulit
– Menghilangkan selulit
– Membentuk badan dengan baik

TESTIMONI INDIBA® DEEP BEAUTY

thigh contouring and skin firming stretch mark reduction stretch mark reductionabdominal reshaping hips, abdomen and thigh contouring abdomen reshaping and volume reduction reduction of wrinkles and lines reduction of wrinkles and loose skin

DAPATKAN BAUCER PROMOSI INDIBA® DEEP BEAUTY SEKARANG!