4 Petua Ringkas Menaikkan Seri Pengantin

Cincin Perkahwinan

Pastinya ramai wanita yang ingin berkahwin, mengimpikan wajah yang berseri-seri semasa di hari bahagia. Kami sediakan 4 Petua Ringkas Menaikkan Seri Pengantin untuk mereka yang sekarang sedang menghitung hari-hari bahagia.

 

close-up portrait of a beautiful sleeping baby on white

  1. Tidur yang mencukupi

Anda dinasihatkan untuk mendapatkan tidur yang mencukupi terutama beberapa hari sebelum menjelang hari bahagia. JANGAN bangun lewat. Bangun seawal 6 pagi. Pastikan anda menghirup udara pagi selama 5 – 10 minit. Namun jangan lupa untuk tidur dengan cukup selama 6-7 jam sehari.

File 05-04-2016, 10 37 42 PM

2. Luang kan masa untuk lakukan facial

Lebih kurang sebulan sebelum menjelang hari bahagia, bakal pengantin perempuan digalakkan untuk melakukan facial di pusat kecantikan yang berdaftar. Kami menyediakan pelbagai Facial Treatment yang bersesuaian dengan kulit setiap pelanggan kami. Bagi mereka yang wajah yang berparut dalam, boleh cuba Scar Treatment kami yang akan membantu untuk merawat kembali parut yang dalam tersebut.

[av_promobox button=’yes’ label=’Klik sini!’ link=’product,3431′ link_target=’_blank’ color=’aqua’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue832′ font=’entypo-fontello’ box_color=” box_custom_font=’#ffffff’ box_custom_bg=’#444444′ box_custom_border=’#333333′]

Dapatkan HARGA ISTIMEWA Scar Treatment Facial untuk yang terawal sahaja!

[/av_promobox]

 

beverages-4

3. Minum air putih secukupnya

Minum segelas air selepas bangun  tidur, sebelum gosok gigi, kerana untuk pengetahuan anda semua, air tersebut dapat mencuci dalaman serta membantu melancarkan perjalanan darah dimana akan membantu menaikkan seri wajah

File 25-05-2016, 5 03 22 PM

4. Lakukan Spa Pengantin

Beberapa minggu serta seminggu sebelum menjelang hari bahagia anda, setiap bakal pengantin digalakkan untuk memanjakan diri anda di Spa. Untuk mendapatkan urutan badan serta Facial Treatment khas, kami menyediakan pelbagai jenis pakej rawatan khas untuk anda.

Klik www.tinispa.com.my. untuk senarai rawatan serta harga